Scroll Top

Disclaimer

Disclaimer - Website market

Dobrodošli na zvaničnu stranicu Website Market agencije! Kako biste koristili naše usluge, molimo vas da pažljivo pročitate sledeće informacije i uslove korišćenja našeg sajta.

  1. Usluge koje Pružamo: Naša renomirana agencija se ponosi širokim spektrom usluga, uključujući izradu i prodaju visokokvalitetnih web sajtova, SEO optimizaciju za bolje pozicioniranje na pretraživačima, održavanje i ažuriranje web sajtova kako bismo obezbedili da vaša online prisutnost uvek bude besprekorna. Takođe, nudimo stručnu podršku u postavljanju i vođenju Google oglasa, pomažući vam da maksimalno iskoristite potencijal internet marketinga.

  2. Odgovornost za Informacije: Imajte na umu da, iako se trudimo da obezbedimo tačne i pouzdane informacije, nemamo odgovornost za eventualne greške ili nepreciznosti ili netačne informacije na sajtovima koje kreiramo za klijente. Takođe, ne možemo preuzeti odgovornost za elemente kojima upravljaju treća lica, kao što su različiti plugini, teme ili platforme.

  3. Privatnost i Bezbednost: Garantujemo vašu privatnost i sigurnost podataka koje nam poverite. Vaše informacije neće biti prosleđene ili prodate trećim licima, ali ne možemo u potpunosti garantovati sigurnost tokom prenosa ili skladištenja podataka zbog prirode interneta.

  4. Pravna Ograničenja: Naša agencija se pridržava važećih zakona i regulativa. Međutim, nema specifičnih pravnih ograničenja vezanih za korišćenje našeg sajta ili naših usluga.

  5. Kontakt Informacije: Za sve dodatne informacije, pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem email adrese: office@websitemarket.me. Naš tim stručnjaka je ovde da vam pomogne i pruži podršku u vezi sa svim aspektima naših usluga.

Hvala vam što koristite usluge Website Market agencije. Vaša online prisutnost je važna za nas, i radujemo se što smo deo vaše digitalne priče.