Scroll Top
IZRADA SAJTOVA

Izrada sajtova, prodaja gotovih sajtova i održavanje sajtova – kao jedna od najboljih agencija, Website Market pruža čitav niz usluga. Takođe, u našoj ponudi su i usluge Google oglašavanja i SEO optimizacije sajta.

VERUJTE

PROFESIONALCIMA

IZRADA SAJTOVA
WEBSITE MARKET

Izrada sajtova – sajt je neophodan korak za uspješno poslovanje, jer omogućava vašim potencijalnim klijentima da vas pronađu i saznaju više o vašoj djelatnosti.

akcija važi samo za Crnu goru!!!
ISKORISTI
-30%
AKCIJU

IZRADA SAJTOVA CIJENA 225 EVRA

REDOVNA CENA 320 EVRA

IZRADA SAJTOVA OD 225 EVRA je namijenjena svakome, kome je na sajtu dovoljno 10 web stranica.

Ova Akcija je osmišljena tako da pomogne svakom ko tek započinje posao ili već ima preduzetničku radnju ili malo /srednje preduzeće.

Pogledajte AKCIJU odmah!!!

NAŠE USLUGE

Website Market ima stručni tim koji pruža uslugu izrade sajtova po vašoj želji, kao i razne pakete koji se prilagođavaju vašim potrebama.

Pored toga, nudimo usluge izrade web shop-a, prodaju gotovog sajta, održavanje sajta, SEO optimizaciju, Google oglasi, Google analitiku i postavljanje vaše/firmine lokacije na Google mape.
Ukratko, sve što je vezano za web sajt.

WEB DIZAJN

Izrada sajta je neophodan korak za vaše poslovanje, jer omogućava vašim klijentima da vas pronađu i saznaju više o vama.

WEB SHOP

Ne zaboravite da web shop radi 24/7, 365 dana u godini širom svijeta a ne samo na jednoj lokaciji.

GOTOV SAJT

Pripremili smo za Vas već gotova web rješenja na kojima Vi samo trebate po Vašoj potrebi promijeniti boju, slike i tekst na sajtu.

SEO OPTIMIZACIJA

Zamislite da vam treba nešto — proizvod ili usluga. Šta radite? Guglate, zar ne? Budite vidljivi na Google.

ODRŽAVANJE SAJTA

Održavanje web sajta je veoma bitna stavka i može se porediti sa redovnim malim i velikim servisom Vašeg automobila.

GOOGLE OGLASI

Google Ads ili Google oglasi (Oglasi na klik) su najefikasniji način reklamiranja na internetu.

OPTIMIZACIJA

Ako želite da se vaš sajt bolje kotira na Google-u, bitno je da sajt bude optimizovan. Optimizacija sajta se često naziva samo SEO, što je skraćenica od „Search Engine Optimization“.

RESPONSIVE

Responsive izrada sajtova čini da Vaša web stranica odlično izgleda na svim uređajima, bez obzira na to da li je posjetilac sajta na mobilnom telefonu, tabletu, laptopu ili desktopu.

GOOGLE MAPS

Ukoliko želite da se vaše preduzeće/posao nađe na gugl mapi, možete nas pozvati. Veoma uspješno postavljamo vašu firmu na gugl mape kako bi Vas klijenti lakše pronašli i došli do Vas.

GOTOV SAJT

U svakom marketu možete kupiti gotov proizvod, tako i kod nas možete kupiti već gotov sajt, na koji će se postaviti Vaš tekst i slike i po želji promijeniti boju. Svaki sajt je prilagođen mobilnim uređajima i dostupan je odmah.

GOOGLE OGLASI

Google Ads ili google oglasi su najefikasniji način pozicioniranja i reklamiranja na internetu. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas i možete precizno odrediti koliko novca želite da potrošite.

WEB ANALITIKA

Google analitika – Pratite posjećenost sajta: broj posjeta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posjetilaca došlo sa interneta… Program sa velikim brojem alata koji su Vam neophodni.

0
Završenih sajtova
0
Nezavršenih sajtova
0
Zadovoljnih klijenata
0
Ugrađenih mapa
ZAŠTO IZABRATI NAS?

Website Market je brend koji se vezuje za kvalitetnu izradu i prodaju web rješenja na teritoriji čitave Crne Gore.

Važno za svaki sajt
Naši gotovi sajtovi su:

Uvijek se trudimo da svaka naša usluga bude 100% prilagođena našem klijentu i njegovim potrebama..

Moramo naglasiti i ponoviti još jednom – Website Market od svog početka rada (2016) do danas, nema ni jednog nezadovoljnog klijenta!

Website Market u svojoj ponudi ima i podršku za svoje sajtove. Pored podrške koja se naplaćuje, imamo i besplatnu podršku u sljedećim slučajevima

Logo

Možete nas kontaktirati bez ikakve obaveze po Vas.

Izrada sajtova

Website Market je brend koji se vezuje za kvalitetne usluge izrada sajtova, prodaju, održavanje i optimizaciju sajta na teritoriji čitave Crne Gore.

Naša agencija se trudi da uvede novine, kako u svoju, tako i u ponudu na tržistu Crne Gore.

U našoj ponudi su pored usluge izrada sajtova i gotovi sajtovi, na kojima možete promijeniti boju po volji, dostaviti slike i tekst i za nekoliko dana izrada sajtova je gotova.

Paketi

Website Market ima i uslugu održavanje web sajta gdje smo napravili najtraženije pakete.

Takođe u ponudi imamo i uslugu izrada sajtova po Vašoj želji, kao i razne pakete.

Izrada sajtova – Dodatne usluge

Pored svih navedenih usluga, tu je još jedna a to je postavljanje vaše/firmine lokacije na Google maps.

Veoma važna usluga koju nudimo je i Google analitika, gdje možete pratiti sve posjete koje su se desile na vašem sajtu.

Website Market Vam nudi mogućnost Google oglašavanja (Google Ads). Na taj način se izdvajate od konkurencije i samim tim dolazite na vrh prve stranice Google pretrage.

IZRADA SAJTOVA PO VAŠOJ ŽELJI

Ukoliko Vam nijedan od navedenih profila ne odgovara, možete sami odrediti profil svog sajta. Ukoliko imate tačnu sumu koju ste spremni da izdvojite za sajt, a ne uklapa se ni u jedan od ovih profila, Vi nam recite koji je to iznos, a mi ćemo Vam napraviti predlog sajta. Takođe, ukoliko imate tačnu ideju za sadržaj svog sajta, prenesite nam je i mi ćemo Vam odrediti cijenu.

Izrada sajtova

Imajte na umu i da se navedeni opisi profila sajtova mogu mijenjati po Vašoj želji, da se ne morate striktno držati svih napisanih stavki, da uvek možete predložiti nešto što nije navedeno ili izostaviti nešto što je navedeno, a u zavisnosti od Vaših predloga mi ćemo Vam izaći u susret (bez ili sa korekcijom cijene – zavisi od Vaših zahtjeva).

Važno

Za manje promjene nećemo vršiti naplatu, jer prvi cilj nam je da, našim kvalitetnim radom, i Vas i sebe predstavimo svijetu u najboljem izdanju.

Kontaktirajte nas za besplatne i potpuno neobavezujuće konsultacije, a mi ćemo Vam ponuditi najbolje i najisplativije riješenje za Vaš Web sajt!

ŠTA NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH?
FAKTURA
DOGOVOR
POMOĆ
BRZINA
ODGOVORNOST
POŠTOVANJE

– Kod nas za svaku uslugu dobijate fakturu/fiskalni račun

– Svaki dogovor sa klijentom poštujemo i držimo se toga.

– Maksimalno se trudimo da pomognemo svakom klijentu.

 

– Uvek završimo posao u dogovorenom vremenskom periodu.

– Imamo maksimalnu odgovornost prema poslu koji radimo.

Poštujemo svakog klijenta i njegovu potrebu.

Izrada sajtova

Website Market