Scroll Top

O nama

Website Market
Website Market je brend koji se vezuje za kvalitetnu izradu i prodaju web rešenja na teritoriji čitave Srbije.

Website Market je agencija koja je specijalizovana za prodaju i izradu web sajtova. Takođe u ponudi imamo i Google oglase (AdWords), Održavanje web sajta, Gotove sajtove i AKCIJE. Besplatno pomažemo kod zakupa hostinga i domena.

Website Market tim

Website Market je zvanično osnovao svoju agenciju 2016 godine a ovim poslom se bavi još od 2012 godine. Kroz sve ove godine, sticali smo veliko iskustvo zajedno sa svojim kljijentima. 

Moramo da se pohvalimo da za sve ovo vreme rada nismo imali ni jednog nezadovoljnog klijenta, iako nije baš sve išlo tako glatko. 

Imali smo i imamo mnogo nezadovoljnih klijenata koji su imali velike neprijatnosti u radu sa nekim drugim agencijama/pojedincima, gde su ostavili veliki novac i na kraju posao nije bio završen.

Nakon završenog posla sa nama su uvek postavili pitanje – „Kako prvo nismo pronašli Vas? „.

Za nas je klijent i njegove želje na prvom mestu i oko toga nema rasprave. 

Naša najveća nagrada je to što imamo veliki broj klijenata sa kojima radimo već godinama, što na pojedinačnim projektima, što na ugovor, koji se na obostrano zadovoljstvo  obnavlja svake godine ponovo.

O nama
ZAŠTO IZABRATI NAS?

Svakom klijenu pružimo isto onoliko koliko bi mi želeli da nama neko pruži!

Naš posao je legalan i svakom klijentu izdajemo Efakturu ili fiskalni račun!

Svaki dogovor sa klijentom ispoštujemo do kraja i držimo se toga!

Uvek uspešno završimo posao u dogovorenom vremenskom roku!

NAŠ ZADATAK

Website Market od svog nastajanja ima zadatak da svojim kapacitetom, radom i kvalitetom pruži svakom svom klijentu maksimum, kako u samom projektu, tako i u savetima.

Website Market se trudi da uvede novine, kako u svoju, tako i u ponudu na tržistu Srbije. 

Takođe smo postavili sebi zadatak, da kad god možemo, pružimo najbolju cenu za preduzetnike, mala i srednja preduzeća, kako bi i oni mogli ravnopravno da budu prisutni na internetu sa velikim kompanijama koje izdvajaju ozbiljno veliki novac.

Najvažnija obaveza koju smo sebi postavili je da klijent uvek bude ispred naših potreba. To rešavamo na način da ukoliko postoji mogućnost da pomognemo klijentu a da ne naplatimo, to ćemo i uraditi!