Scroll Top

Web sajt

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur adipisicing elit, sed doiusmod tempor incidilabore et dolore magna aliqua. Ut enim ad mini veniam, quis nostrud

WEB SAJT

Web sajt. Pre nego što počnemo sa pričom vezanom za temu ovog bloga, moramo da Vam pokažemo našu najnoviju Akciju.

Kao i u svakom marketu, tako i Website Market povremeno pripremi odlične akcije.

Ovog puta je u pitanju sajt do 10 strana koji je sasvim dovoljan za preduzetnike kao i mala i srednja preduzeća.

Takođe možete pogledati i ostale naše usluge, poput Seo Optimizacija | Održavanje sajta | Gotov sajt | Goggle oglasi |

WEB SAJT AKCIJA -30%

SAJT 225 EVRA

STARA CENA 320 EVRA

SAJT OD 225 EVRA je namenjen svakome, kome je na sajtu dovoljno 10 web stranica.

Ova Akcija je osmišljena tako da pomogne svakom ko tek započinje posao ili već ima preduzetničku radnju ili malo /srednje preduzeće.

AKCIJA važi samo za Srbiju.

Pogledajte AKCIJU odmah!!!

Šta je WEB sajt

Sajt jeste skup povezanih web stranica tipično serviranih s jedne web-domene. Web-sajt je smešten (hostiran) na najmanje jednom web serveru, dostupan preko mreže poput interneta ili privatne LAN-mreže, a preko internetske adrese poznate kao URL. Svi javno dostupni web-sajtovi kolektivno čine World Wide Web.

Koju funkciju ima WEB sajt

Web sajtovi imaju dosta funkcija i mogu biti korišteni u različitim prilikama; web sajt može biti lični, komercijalni, sajt vlade ili neprofitne organizacije. Web sajtovi mogu biti delo pojedinca, poslovne ili druge organizacije i obično su vezani za posebnu temu ili svrhu. Svaki web-sajt može sadržati hiperlinkove na druge web sajtove, tako da razlika među pojedinačnim sajtovima, iz perspektive korisnika, može biti nejasna.

Web-sajtovi su pisani u HTML-u ili konvertirani u njega i pristupa im se softverskim interfejsom poznatim kao user agent. Web stranice mogu biti prikazane na velikom rasponu računarskih i internetskih uređaja različitih veličina, uključujući desktop računare, laptopove, PDA uređaje i mobilne uređaje.

Šta je host

Sajt se hostuje na računarskom sistemu poznatom kao web server ili HTTP server. Ovi termini mogu označavati i softver koji se pokreće na ovim sistemima koji „hvata“ i šalje web stranice kao odgovor na zahteve korisnika web sajta. Apache je najčešće korišćen web-serverski softver (prema Netcraftovim statistikama), kao i Microsoftov IIS. Neke alternative, kao Nginx, Lighttpd, Hiawatha ili Cherokee, potpuno su funkcionalne i zauzimaju malo prostora na hard disku.

Od čega se sastoji sajt

Sajt se sastoji od jedne ili više web stranica. Web stranica je dokument sastavljen od teksta, slika, video snimaka, muzike..- hipermedia). Sajt je način da prezentujete sebe ili svoju firmu preko interneta, bilo kada, u bilo kom delu sveta. Sajtom “poput izloga” prikazujete sve ono što smatrate bitnim za Vaše posetioce, jer je važno da oni dobiju informacije koje žele na najlakši način.

Šta je sajt

Početna stranica (naslovna, matična, homepage….) je prva stranica Vašeg sajta, koja se pojavi kada se u  internet pretraživaču (browser-u)  zatraži adresa sajta. Uobičajeni naziv početne stranice nekog web sajta glasi index.htm, index.html ili index.asp. Web dizajn naslovne strane treba da bude jedinstven, a sadržaj ciljano pisan. Svi javno dostupni sajtovi čine svetsku Internet mrežu, ili World Wide Web (www).

Koja je svrha Vašeg web sajta

Izradom sajtova bave se tzv. web dizajneri ili web masteri. Da bi Vaš web sajt bio dobro dizajniran, potrebno je da definišete njegovu svrhu – šta želite da postignete svojim prisustvom na internetu? Kada utvrdite svrhu, potrebno je da prikupite neophodan materijal koji će činiti Vaš web sajt: tekst, slike, muziku, video materijal… Ono što najveći procenat ljudi želi na svom sajtu su rubrike: “Početna”, “O nama”, “Usluge”, “Galerija slika”, “Reference”, “Kontakt“.

Izvor Wikipedia

Kao jedna od najboljih agencija, Website Market pruža niz usluga koje uključuju –  izrada sajtova, prodaja gotovih sajtova i održavanje sajtova. Takođe, u našoj ponudi su i usluge Google oglašavanja i SEO optimizacije sajta.

Web dizajn

Šta je sajt

Website Market je agencija koja je specijalizovana za izradu, prodaju i održavanje sajtova.

Takođe u ponudi imamo i Google oglase (AdWords), kao i optimizaciju web sajta.

Website Market je brend koji se vezuje za kvalitetnu izradu, prodaju, održavanje i optimizaciju web sajta na teritoriji čitave Srbije.

Šta je web sajt

Naša agencija se trudi da uvede novine, kako u svoju, tako i u ponudu na tržistu Srbije. U našoj ponudi su između ostalog i gotovi web sajtovi, na kojima možete promeniti boju po volji, dostaviti slike i tekst i za dva dana sajt je gotov.

Website Market je za održavanje web sajta napravio pakete.

Šta je sajt

Takođe u ponudi imamo i izradu sajta po Vašoj želji, kao i razne pakete.

Website Market je Google partner, i nudi Vam mogućnost Google oglašavanja (AdWords), čime se izdvajate od konkurencije i samim tim dolazite na prvu stranicu Google pretrage.

Website Market je spreman za nove izazove. Naša agencija je odgovorna i pomaže Vam da razvijete Vaš posao.

Održavanje WP sajta

Održavanje web sajta je veoma bitna stavka i može se porediti sa redovnim malim i velikim servisom Vašeg automobila.

Ukoliko ne vršite redovno održavanje i Vaš sajt, kao i automobil, mogu “zaribati” a tada je šteta mnogo veća.

Akcija

Kao i u svakom velikom marketu, tako je i WEBSITE MARKET za Vas pripremio mesečnu AKCIJSKU PONUDU.
Na akciji će se nalaziti određeni gotovi web sajtovi, paketi ili usluge.
Naš tim će imati sluha i prema Vašim potrebama odlučivati šta će postavljati na akciju.
Svaka akcijska ponuda će trajati 1 mesec.

Gotov web sajt

Pripremili smo za Vas već gotova web rešenja na kojima Vi samo trebate po Vašoj potrebi promeniti boju, slike i tekst na sajtu.
Pogledajte sve naše gotove sajtove, izaberite sajt koji Vam se najviše dopada i sajt je Vaš za 48 sati.